Unieke kans op Masterclass met Coen Witteveen

Meld je nu aan!

 Late Summer Soul & Jazz

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september vindt het Late Summer Soul & Jazz Uden 2017 plaats. Een jaarlijks terugkerend festival met een geheel eigen identiteit en sfeer binnen de Nederlandse festivals. Het festival vindt plaats in Markant Uden in het 3e weekend van september. Late Summer Soul & Jazz laat de bezoeker op vier podia genieten, verwonderen, luisteren en dansen op de verschillende stijlen van Soul & Jazzmuziek.

De stichting daagt jong talent uit Uden en wijde regio uit om zich verder te bekwamen door coaching van een echte meester!

 

Coen Witteveen

Coen Witteveen is producer, cultuurmaker maar vooral bekend als saxfonist bij Typhoon en de Plastik Soldiers. Hij heeft diverse prijzen op zijn naam staan, onder andere Radio 6 ‘Best live Act’ Typhoon, 3FM Award ‘Best Hip Hop’ Typhoon. Kijk voor meer informatie op www.coenwitteveen.nl

 

Masterclass

De Masterclass improvisatie is voor jongeren uit de regio van 14 tot 20 jaar. Voorwaarde is dat zij minimaal drie jaar saxofoon les hebben gehad bij voorkeur in de jazz & soulmuziekstijl.

Maximaal 10 deelnemers kunnen kosteloos de Masterclass volgen, Coen Witteveen zal tijdens de Masterclass de deelnemers coachen en samen muzikaal afsluiten. Twee deelnemers mogen in het avondprogramma samen met Coen op het podium en meespelen.

 

Meedoen?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel meld je dan direct aan!

De aanmelding met een motivatie en een korte video met minimaal 60 seconden life muziekuitvoering op saxofoon. De organisatie kiest de deelnemers uit.

De Masterclass duurt 60 minuten en zal plaatsvinden op zaterdag 16 september tussen 16.00 – 17.00 uur.

Aanmelden kan tot 15 augustus via Info@latesummerjazz.nl. T.a.v. Maartje van der Schoot

Voor meer info: www.latesummerjazz.nl

Datum: 
vrijdag, september 15, 2017 - 16:00