Dans

Kan jij ook niet stilzitten als er goede muziek op de radio komt? Dan zijn onze danslessen misschien wel iets voor jou. We hebben een keuze uit verschillende dansstijlen. Ben je meer van het klassieke en sierlijke ballet, of heb je liever een goede beat om op te bewegen. Wat je ook kiest, dansen is goed voor een gezond lichaam en maakt de geest scherper. Je wordt begeleidt door professionals van kwaliteit met ervaring in de praktijk. Voel je vrij om eens langs te komen voor een kijk- of proefles.

We hebben op dit moment lessen in verschillende stijlen. Streetdance, Klassiek ballet, Tap dance, Pop Show Dance, Peuterdans en meer.

Dansles blijkt uit onderzoek ook veel voordelen te hebben voor de ontwikkeling van een persoon. Kinderen die van jonge leeftijd dansen groeien vaker op tot emotioneel gebalanceerde jongvolwassenen. Dansen is goed voor de beheersing van het lichaam en versterkt het de gezondheid. Ook op sociaal gebied is dansen in een groep een fijne manier om ervaringen te delen en contacten op te doen.

 

Kunst & Co biedt groepslessen voor verschillende leeftijden. Neem contact met ons op om mogelijkheden te bekijken voor een passend aanbod.