21 mei 2017

DoReMi feest Kunst & Co

Kun jij ook niet stil blijven zitten als je muziek hoort? Zing en beweeg je graag of droom je ervan om zelf een fantastische muzikant of zangeres te gaan worden?

Muziek maken is een van de allerleukste dingen om te doen! Elk jaar weer starten veel kinderen met hun eerste muzikale ontdekkingsreis. Soms weten kinderen heel goed wat ze willen, maar ook heel vaak weten kinderen nog niet zo goed welk instrument echt bij hen past. Daar is de ‘Do-Re-Mi-les’ een mooie opstap voor. De lessen zijn elke week opnieuw een waar feestje. Je maakt kennis met verschillende instrumenten en je mag ze ook nog eens allemaal uitproberen!

Kunst & Co docente Cindy van Rijn vertelt: “In de lessen wordt er veel gezongen, gespeeld en ook gedanst. Spelenderwijs verkennen we de wereld van muziek. We leren hier ook de 'geheime taal' van muzikanten, namelijk het notenschrift. De lessen zijn dus niet alleen leuk, maar ook nog eens heel leerzaam en het is gezellig om met leeftijdsgenootjes muziek te maken.”

De DoReMi lessen worden op diverse locaties in de gemeente Uden gegeven, vaak aansluitend aan school.

Op zondag 21 mei geven de DoReMi leerlingen van het afgelopen seizoen samen met de Kunst & Co docenten een leuke, muzikale voorstelling: Het DoReMi feest!

Op deze dag kunnen nieuwe leerlingen zich ook inschrijven voor het nieuwe seizoen waarbij er de mogelijkheid is eerst twee proeflessen te komen volgen. Voor iedereen die nieuwsgierig is en volgend schooljaar in groep 3, 4 of 5 zit: kom met je ouders kijken op zondag 21 mei, je bent van harte welkom!

Zondag 21 mei: DoReMi feest - 10:00 uur tot 12:00 uur bij Kunst & Co.