Start korte cursussen 2

ONTDEKLAB - jeugd 8 t/m 15 jaar

 

Ben jij tussen de 8 en 15 jaar oud? Heb je wel eens een robot laten bewegen zonder de knopjes aan te raken? Vind jij het leuk om de volgorde en stappen van de robot moet bepalen?

Heb je al eens met Scratch gewerkt en vind je dat leuk? Heb je al eens een eigen wereld gemaakt in een virtuele omgeving?

Zou je willen leren hoe je je eigen game kan programmeren? Ben jij benieuwd hoe de app-jes van een smartphone gemaakt worden?

Vind jij het leuk problemen op te lossen? Of nieuwe uitvindingen te ontwerpen? Dan zoeken wij jou!


Dit jaar is Kunst & co begonnen met korte cursus blokken. In het eerste blok zijn we bezig geweest met ontwerpen met technologie. Hier hebben we met de BYOR, 3D pennen, 3D tekenen, VR brillen en andere leuke technologie gewerkt.

Het thema van het komende 2de blok is programmeren.  We gaan weer creatief met technologie aan de slag, we gaan de technische snufjes verder onderzoeken en uitzoeken welke mogelijkheden er zijn in combinaties van technologie.

In dit blok kan je werken met de Fable robot, hiermee gaan we leren denken als een programmeur en ook zelf een programma schrijven. Of je kan een virtuele omgeving maken, waarin je jouw game kan bepalen.

 

                                                 

Dag & tijd          Woensdag 14.30 – 16.00 uur

Start & duur       22 januari 2020, 5 lessen

Docent              Carlijn van den Berg

Prijs                  €50,00 (inclusief materiaal)

Ontdeklab jeugd 8 t/m 15 jaar

Tijdsduur
90 minuten
Dag / tijdstip
wo 14.30-16.00
Aantal lessen
5
Kosten
€ 50,00 (inclusief materiaal)
Inschrijven