28 apr 2020

Doe mee met de Udense videoclip 'UDENGAATWEERNAARSCHOOL'!

Hé jij daar! Houd jij van dansen, zingen en/of muziek maken? En heb je altijd al eens willen optreden in een videoclip? Grijp dan nu je kans!

Laat jouw creativiteit los op de videoclip 'UDENGAATWEERNAARSCHOOL' van Udense Handen Ineen!

We roepen alle kinderen in Uden tot 18 jaar op om hun talent op het gebied van zang, dans en/of het maken van muziek, in te zetten en een videoclip op te nemen en in te sturen. Vervolgens wordt er van alle inzendingen één toffe Udense videoclip gemonteerd.


Wat moet je doen?
Ga alleen of met je vrienden of vriendinnen aan de slag. Om je een beetje op weg te helpen hebben we een tweetal filmpjes voor je klaar staan. 

  1. Je vindt allereerst hier de muziek en bijbehorende songtekst van Hippe Gasten 
  2. En ten tweede hier een uitgebreide instructievideo voor de dans of verzin zelf een leuk dansje of optreden op muziek!

Van alle inzendingen wordt uiteindelijk één toffe Udense videoclip gemonteerd en gedeeld via social media.

Insturen
Dus…… aan de slag jij! Laat je creativiteit de vrije loop. Wij zijn bijzonder benieuwd naar al het Udens talent. Kijken of we een nieuwe Dua Lipa, Juvat, Justin Bieber of Taylor Swift kunnen ontdekken. Je video kun je tot 26 mei 2020 toesturen aan info@guusbeweegtje.nl of per what's- app aan telefoonnummer  06-82685026

We kunnen niet wachten om al jullie inzendingen te ontvangen! Pssst…. Neem de clip op in groepjes van maximaal 3 personen, en vergeet niet om minimaal 1.5 meter afstand te bewaren tot je vrienden. 

Veel plezier!

 

Initiatiefnemers
Dit initiatief is mede tot stand gekomen in samenwerking met Hippe Gasten (muziek en tekst); docenten Cindy van Groesen (tekst) en Arthur Wils (zang) van Kunst & Co en V&K (choreografie).