25 mrt 2020

RONDJE KUNST!

Rondje Kunst


In verband met alle ontwikkelingen rond het Coronavirus is bijna iedereen thuis komen te zitten. Omdat zoveel mensen nu hun creatieve culturele projecten moeten missen, hebben we 'Rondje Kunst' bedacht. Een digitale ruimte, gevuld met opdrachten, ideeën en tips van docenten van Kunst & Co en van vakdocenten. Kwaliteit gegarandeerd!

Het doel is om iedereen een plek aan te bieden om inspiratie op te doen, om lekker creatief uitgedaagd te worden op het gebied van muziek, dans, theater en beeldende kunst. Het Rondje Kunst is niet gebonden aan een lesvorm, resultaat of andere waarde criteria. Het is een plek waar je gewoon iets leuks kan vinden om zelf of samen mee aan de slag te gaan, wanneer je maar wilt. Rondje Kunst zal vanaf vandaag gedeeld worden via de Rondje Kunst pagina op onze website, Facebook en Instagrampagina. Via deze weg willen we iedereen via diverse kunstdisciplines inspireren om zelf thuis aan de slag te gaan.

Als iedereen daarna de resultaten deelt (bij voorkeur via Facebook of Instagram en anders via info@kunstenco-uden.nl), om elkaar zo te blijven inspireren, is de cirkel weer rond. Aan het eind van de rit willen we Uden en omgeving graag laten zien hoe Rondje Kunst ons, door elkaar te inspireren, heeft samengebracht. Langzamerhand komt zo een Udense online tentoonstelling tot stand waar iedereen vanuit eigen huis van kan genieten.

Houd de Rondje Kunst pagina op onze website en onze Facebook- en Instagrampagina dus in de gaten voor een flinke dosis inspiratie!