16 jul 2020

Start nieuw cursusjaar bij Kunst & Co

Vanaf 31 augustus start het nieuwe cursusjaar weer bij Kunst & Co. We hebben weer een mooi aanbod lessen en cursussen op het gebied van muziek, beeldend, dans, musical en theater klaar staan waarmee kinderen, jongeren en volwassenen kunnen ontdekken waar hun creatieve interesses en talenten liggen.  

Veelzijdig Aanbod
Ook dit jaar is het aanbod weer veelzijdig; van muziek- tot zangles, van schilderen tot keramiekles, van peuterdans tot Funky Dansmix en van theater- en musicalles voor kinderen tot zingen, acteren en improviseren voor volwassenen. Onder begeleiding van onze professioneel geschoolde docenten en kunstenaars, met passie voor hun vak, ontdek je waar je creatieve interesses en talenten liggen en leer je deze optimaal te benutten en ontwikkelen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om via een proefpakket kennis te maken met een muziekinstrument of kun je een vrijblijvend een proefles volgen. Op deze manier kun je zelf goed beoordelen of een bepaald instrument of een cursus ook werkelijk bij je past!


Meer informatie
Ben je benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk hier dan snel onze nieuwe cursusbrochure. Zie je iets wat je leuk vindt? Schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier in de brochure of via de cursus van je keuze op de website.

Poster inschrijven 2020-2021