14 jan 2019

Verbouwing

Beste cursisten van Kunst & Co,

Al enige weken wordt ons pand aan het Mondriaanplein in Uden verbouwd. Vanaf volgende week is het laatste deel aan de beurt en dat is aan de kant van de hoofdingang. Er wordt gewerkt aan een grote tribune waar ruimte zal zijn voor presentaties, concerten, lezingen etc.. Ook wordt het voorste deel van het gebouw ingericht als ruimte voor ontmoeting, leescafé, wachtruimte en studieruimte. Er komt een nieuwe vloer in en het plafond wordt aangepast. Kortom: de hal ondergaat een ware metamorfose!

Toegang tot gebouw
Vanaf maandag 14 januari t/m vrijdag 25 januari a.s. is de hoofdingang NIET toegankelijk. Kunst & Co is bereikbaar via de dienstingang aan de zijkant (rechts) van het gebouw, bij de invalideparkeerplaatsen. Dat betekent dat de eerste verdieping uitsluitend met de trap bereikbaar is. Op de eerste verdieping is de lift wel te gebruiken naar tweede en derde verdieping.

Wij realiseren ons dat dit ongemak kan opleveren voor enkele cursisten die slecht ter been zijn, die zich moeten verplaatsen met een rolstoel of die veel (zware) spullen meenemen. Dat spijt ons ten zeerste. Onze medewerkers zijn beschikbaar om cursisten te helpen om naar boven te komen. Waar mogelijk zullen lessen verplaatst worden naar andere delen van het gebouw die wel bereikbaar zijn voor minder-validen. U krijgt hierover, indien van toepassing, informatie van de docent.

Wij bieden onze excuses aan voor de overlast. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met Els van der Burgt 0413-262285 van de cursistenadministratie.

Zie HIER de vooruitgang.