Onderwijs - buitenschoolse opvang

KunstKar

In 2019 is op een aantal BSO's in Uden gestart met de KunstKar

De KunstKar laat kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met beeldende kunst, theater, dans en muziek. De KunstKar zit vol met materialen en inspiratie en is voor alle kinderen die na school nog willen ontdekken hoe leuk het is om met verf, krijt of allerlei andere materialen aan de slag te gaan. Of voor wie muziek wil maken, toneel wil spelen of lekker wil dansen. De Kunstkar wordt begeleid door een kunstvakdocent die de kinderen elk blok van vier weken aan de hand van een thema de wereld van de kunsten laat ontdekken. De Kunstkar staat nu al op drie locaties in Uden. Muzerijk, De Vlonder en de Klimboom. Vanaf maart 2021 komen er vijf locaties bij. Aventurijn, Vindingrijk, IKC Raam, De Cirkel en 't Mulderke. Deelname is gratis en kinderen hoeven zich niet aan te melden!

Bekijk hier de video van de KunstKar. 

Vragen?

Wil je meer weten over de KunstKar? Neem contact op met Nelleke Hoppenbrouwers (nelleke @ kunstenco-uden.nl) of bel naar Kunst & co (0413-262285).

Heb je een andere vraag over cultuureducatie in de buitenschoolse opvang? Neem contact op met Marijke de Korte - Nieuwenstein (marijke @ kunstenco-uden.nl) of bel naar Kunst & co (0413-262285).