Plusmenu 55+

 

Het Plusmenu is een samengesteld kwalitatief hoogstaand en divers aanbod van de Biblioheek en Kunst & Co Uden met als speciale doelgroep de 55 +er. Twee maal per jaar biedt het Plusmenu een vernieuwd aanbod aan. In het Plusmenu streven we ernaar de 55+ er in contact te brengen met instellingen en activiteiten op het gebied van kunst en cultuur waarmee ze anders niet of minder snel in contact zouden komen. We proberen daarvoor praktische drempels zoals tijdstip, prijs en bereikbaarheid weg te werken en bieden op de doelgroep aangepaste cutuurprogramma's aan. Ook speelt de onderlinge ontmoeting van cultuurliefhebbers in de doelgroep hierbij een belangrijke rol.

Vervolgactiviteiten van de diverse instellingen zullen tegen de reguliere prijzen worden aangeboden.

Deelnemende instellingen zijn:

  • Kunst & Co
  • Bibliotheek Uden

Kunst & Co vervult in het Plusmenu een coördinerende rol. De gezmanelijke instellingen hopen dat u zult deelnemen aan en genieten van het Plusmenu!

Wijze van aanmelden: bij de activiteitomschrijving staat een e-mailadres waar u zich kunt aanmelden. Beschikt u niet over e-mail, dan kunt u voor deelname het inschrijfformulier op de papieren folder invullen en inleveren bij de balie van de Bibliotheek Uden.

De papieren folder vindt u op de balie van de Bibliotheek Uden. Een digitale versie vindt u HIER.